Prijzen onderhoud

logoBovag

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw caravan en camper. Onze ruime, moderne werkplaats beschikt over 3 praktische liftbruggen en een geavanceerde remmentestbank. We zijn flexibel in de openingstijden en vinden we nagekomen afspraken erg belangrijk. Daarbij hanteren we een gezonde prijs/kwaliteitsverhouding. Wij helpen u graag veilig en vertrouwd op weg!

Caravanonderhoud

dsc03712Een volledige Bovag onderhoudsbeurt kost bij ons  € 300,-  Dit is exclusief eventuele reparaties en onderdelen. Wij adviseren u eens per jaar langs te komen voor onderhoud en/of controle.

Camperonderhoud

Ook uw camper is bij ons in goede handen. Wij regelen niet alleen het onderhoud, de reparatie en/of de eventuele schade-afhandeling van het kampeergedeelte, maar zorgen er ook voor dat het rijtechnische deel van uw camper wordt verzorgd. Hiervoor hebben wij goede afspraken gemaakt met auto-garages in de buurt. Op die manier hoeft u uw camper slechts op één plaats te brengen en kunt u hem ook bij ons weer afhalen.

Banden

Wij leveren en monteren banden voor caravans en campers. Kwaliteit voor de scherpste prijs.